افزایش هوش عاطفی کودک
هر کودکی متفاوت است و برای برخورد با آنها به رویکرد متفاوتی احتیاج است بیشتر والدین بر روی پس انداز پول برای ساختن آینده ای موفق برای فرزندان خود تمرکز می کنند. آنها هر کاری می کنند تا مطمین شوند که فرزندشان آینده ای خوش دارد. با این حال، اجرای آموزشی تنها چیزی نیست که برای تضمین موفقیت و شکوفایی اهمیت دارد. شما باید روی ترتیب قدرت عاطفی فرزندتان نیز کار کنید.شما باید به کودکان بیاموزید که چگونه احساسات خود را کنترل کنند و چگونه احساسات خود را درک کنند.
کلید شاد ماندن تنها پول و مدرک و تحصیلات نیست. آرامش، رضایت و شادی در درون شما وجود دارد. برای قیمت بیسیم اسباب بازی سه نفره با کارشناسان مربوطه تماس بگیرید . شما باید فواید متعدد هوش هیجانی را بیاموزید و به دنبال راه هایی برای باشید.
ویژگی های کودکان دارای هوش عاطفی بالا
- EQ و IQ بالا
- در ایجاد روابط بهتر عمل میکنند
- بزرگسالی موفق
- بهبود سلامت جسمی و روانی
«محققان دریافته اند که حتی بیشتر از ضریب هوشی IQ، هوش عاطفی و توانایی های شما برای کنترل احساسات، موفقیت و شادی شما را در تمام جنبه های زندگی تعیین می کند. از جمله روابط خانوادگی»
هنگامی که یک کودک بتواند احساسات خود را بیان کند، می تواند آزادانه و مستقل آنچه را که واقعاً نیاز دارد بیان کند و این اعتماد به نفس او را افزایش می دهد.
برای تربیت کودک با هوش عاطفی بالا، ادامه این مقاله را از دست ندهید.
آگاهی عاطفی
رفتار والدین اغلب برای کودکان استرس زا است. شما باید از همان ابتدا همه چیز را کنترل کنید. قبل از اینکه بتوانید وضعیت عاطفی کودک خود را درک کنید، ابتدا باید وضعیت احساسی خودتان را درک کنید.
شما در عصری زندگی می کنید که مسیولیت های فراوانی در طول روز دارید.
بنابراین در چنین زندگی پر هرج و مرجی، تمایل دارید احساسات خود را سرکوب کنید که باعث می شود نتوانید وضعیت عاطفی فرزندتان را به خوبی درک کنید.
بنابراین برای افزایش هوش عاطفی در کودکتان، اول، اجازه دهید احساسات خودتان آزادانه جریان پیدا کند.اسباب بازی وسایل پلیس را برای بازی کودکان حتما تهیه نمایید.
هنگامی که موانع عاطفی خود را انجام دادید، باید یاد بگیرید که اگر فرزندتان بد رفتاری نمی کند، به این معنی نیست که او ناراحت نیست.
هنگامی که کودک از مرحله کودک نوپا رد می شود، تغییرات خلقی سریعی را تجربه می کند. در این مدت باید با آنها صمیمی تر و مودبانه با آنها برخورد کنید.
یک مربی عاطفی باشید
والدین مهمترین روابطی هستند که کودک از لحظه ای که چشمانش را باز می کند، با آن ها ایجاد میکند. بنابراین شما از موقعیت متفاوت و عالی در زندگی او لذت می برید.
هیچ شخص دیگری نمی تواند جای شما را بگیرد یا بهتر از شما فرزند شما را درک کند.
شما باید آنها را راهنمایی کنید که چگونه به احساسات خود احترام بگذارند و چگونه آنها را کنترل کنند. باید به آنها کلماتی یاد بدهید تا وضعیت عاطفی آنها را تعریف کنند.
لحظه ای که فرزندتان در حال بررسی احساسات خود است، بهترین زمان برای آموزش به اوست.
از سوی دیگر، نگرانی بیش از حد والدین یکی از خطرناک ترین احساساتی است که میتواند روی شخصیت فرزند شما تاثیر منفی ایجاد کند.
کمی سختگیری همراه با عشق فراوان چیزی است که برای یک بچه شاد و با هوش عاطفی لازم است.
به یاد داشته باشید که در زمان پرورش و تربیت کودک خودتان، باید به تدریج به آن ها یاد بدهید که بتوانند احساسات خودشان را درک کنند و به درستی آن را بروز دهند. و شانه شما نباید فقط برای گریه کردن باشد!
همدلانه گوش کنید
گوش دادن همدلانه مهمترین کاری است که می توانید برای ایجاد احساس بهتر در فرزندتان انجام دهید.
وقتی در آرام کردن او موفق شدید، می توانید به آنها بیاموزید که چگونه احساسات خود را منتقل کنند.
شما باید واقعاً به تک تک کلمات آنها گوش دهید و حرکات و حالات بدن آنها را مشاهده کنید.
به داستان هایی که تعریف میکنند به خوبی گوش دهید. به تک تک کلمات آن توجه کنید و با حالات چهره تان به آن ها این احساس را منتقل کنید که به خوبی به صحبت هایشان گوش میدهید. هنگامی که کودک بداند که شما او را درک می کنید، به صحبت هایی بعدی شما نیز اعتماد خواهد کرد.
ممکن است در برخی از مسایلی که کودک تعریف میکند، برای شما منطقی نباشد، اما این مشکل می تواند برای آنها بزرگ باشد. بنابراین نشان ندهید که ارزشی ندارد یا فقط یک موضوع کوچک است زیرا ممکن است به احساسات آنها آسیب برساند.
به آنها کمک کنید احساسات خود را بیان کنند
چگونه کودکی با هوش هیجانی تربیت کنیم؟ با کمک به آنها در بیان احساسات خود شروع کنید.
خشم، غم، ترس، ناراحتی و ناامیدی، تا به حال فکر کرده اید که چرا فهرست عظیمی از کلمات برای بیان احساسات وجود دارد؟
باید به فرزندان خود بیاموزید که چگونه دقیقاً احساسات خود را بیان کنند تا بتوانید نحوه حل مسیله را به آنها آموزش دهید.
هر احساسی که تجربه می کنید دارای مجموعه ای متمایز از تکنیک ها برای غلبه بر آن است.
شما نمی توانید با تماشای یک ویدیوی طنز یا با در آغوش گرفتن خرس عروسکی خود بر افسردگی غلبه کنید. به طور مشابه، هنگامی که کودک شما از احساس خود آگاه شود، تنها او می تواند رویکرد بهتری برای مقابله با آن داشته باشد. تابلوی ایست بازرسی در بازی پلیسی میتواند برای کودک هیجان داشته باشد.
با ارایه کلمات به کودکان خود، می توانید احساسات ترسناک، ناراحت کننده و بی شکل آنها را به چیزی قابل کنترل و تعریف تبدیل کنید.
وقتی نوزاد خود را در حال اشک می بینید، می توانید از او بپرسید: “عزیزم چرا گریه میکنی؟” با این کار، کلماتی را به او می دهید که وضعیت عاطفی او را مشخص می کند.
به آنها در حل مشکل کمک کنید
وقتی به کودکان خود توانایی درک احساسات را آموزش دادید، باید یک قدم جلوتر بردارید. باید به آنها بیاموزید که برخی از احساسات قابل قبول و قابل تحمل نیستند.
هنگامی که آنها این واقعیت را پذیرفتند، باید به آنها روش های بهتری برای مدیریت احساسات و موقعیت هایشان آموزش دهید.
شما نمی توانید آنجا باشید تا کلمات را در دهان آنها یا ایده را در سر آنها بگذارید. بنابراین، شما باید آنها را تشویق کنید تا به دنبال حل مسیلهافزایش هوش هیجانی در کودکان، 10 تکنیک کاربردی و عملی
شما به عنوان پدر و مادر مسیولیت دارید که فرزندتان را تشویق کنید تا هوش خود را توسعه دهد. البته این به معنای هوش عمومی یا IQ است؛ اما بدانید که این تنها نوع هوش نیست که مهم است، بلکه افزایش هوش هیجانی در کودکان بسی مهم تر نباشد کم اهمیت تر نیست!
هوش هیجانی یا عاطفی (EQ) به عنوان توانایی فرد برای بیان و مدیریت احساسات مناسب در عین احترام به احساسات دیگران تعریف می شود. هوش هیجانی، مجموعه ای از مهارت هایی است که کودکان می توانند در هر سنی شروع به یادگیری کنند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "افزایش هوش عاطفی کودک" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی, کسب و کار ایرانی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "افزایش هوش عاطفی کودک"، کلیک کنید.