حملات ضدفرهنگی پدافند شایسته می طلبد
ما همین حالا هم درگیر بزرگ ترین جنگ فرهنگی تاریخ هستیم و نیروهای متخاصم خارجی با کینه های تمدنی به همراه ایادی داخلی شان خیز گرفته اند تا در هر فرصت خاکریزی از فرهنگ ایران را ساقط یا تصرف کنند.
به گزارش ایده رسانه، علی اکبر عبدالعلی زاده در یادداشتی با این عنوان در روزنامه جام جم نوشت: برخی رخدادها فرصت بررسی موقعیت های مخرب تکرار شونده و اصلاح آنها را تامین می کنند که سریال «حشاشین» از آن جمله است؛ سریالی در ظاهر تولید مصر اما در واقع روایتی صهیونیستی و مملو از تحریفات تاریخی از ظهور اسماعیلیه که در لایه های زیرین خود، جنبش های شیعی را با فتنه های برساخته اسراییلی همچون داعش در ذهن مخاطب تطبیق می دهد.
به طور کل آش این سریال در ضدیت با فرهنگ ایرانی آنچنان شور است که صدای تمام رسانه های داخلی با گرایش های متفاوت را در آورد و همگی متفق القول این سریال را اثری ضد ایرانی توصیف کردند.
با این مقدمه ذکر چند نکته ضروری است:
پلتفرم های رسمی و مجوزدار داخلی همزمان با پخش سریال درماه مبارک وهمگام باپخش آن در مصر، اقدام به نمایش سریال کردند؛ اقدامی که با طمع جذب مخاطب و درآمد بیشتر صورت گرفت . بسیاری از پلتفرم ها پس از اعلام رسمی ممنوعیت دیرهنگام ، پخش حشاشین را از خروجی خود حذف کردند امابرخی برادامه این مسیر ودرسرپیچی از قانون اصرار واستمرار دارند.
اگر کسی اندکی تاریخ بداند و سریال را ببیند آشکارا متوجه خط ضد فرهنگ ایرانی و ضد شیعی و مخالفت آن با اصل اتحاد اسلامی می شود و حتما از خود می پرسد پس مدیران پلتفرم های داخلی چطور به خود اجازه داده اند فیلمی صد در صد تحریف شده از تاریخ کشورشان را منتشر کنند؟
پاسخ در این است که پخش فیلم ها و سریال های خارجی در گروه نظارت پسینی قرار می گیرد؛ در جهت کمک به پلتفرم ها و برای این که در صف صدور مجوز نمانند مسیولیت نظارت پیشینی بر آثار خارجی به پلتفرم ها تفویض شده و نهاد نظارتی پس از پخش اثر در سکوها و در قالب نظارت پسینی در صورت وجود تخلفات آنها را به پلتفرم مربوط تذکر می دهد. حالا برخی پلتفرم ها بدون توجه به ضرورت های اخلاقی، قانونی و فرهنگی از این فرصت به وجود آمده سوء استفاده و هر اثر مخربی را به تشخیص ناصواب خود منتشر می کنند. این وضعیت مثل آن است که درهای قلعه تحت محاصره خودی را باز کنیم و علاوه بر آن به سربازان ارتش دشمن آب و غذا هم بدهیم و بعد مدعی دفاع آفندی و پدافندی هم باشیم .
یادمان نرود که ما همین حالا هم درگیر بزرگ ترین جنگ فرهنگی تاریخ هستیم و نیروهای متخاصم خارجی با کینه های تمدنی به همراه ایادی داخلی شان خیز گرفته اند تا در هر فرصت خاکریزی از فرهنگ ایران را ساقط یا تصرف کنند. چندی پیش اسراییل با استفاده از ایادی جریان نفوذ و خاینان داخلی در آن عملیات مضحکش برای دقت سنجی پدافند ایران چند ریزپرنده (کوادکوپتر) را پرواز داد که بلافاصله توسط پدافند ایران منهدم شد. آیا پخش سریال یا فیلم های ضد ایرانی در پلتفرم های داخلی حکم پرواز ریزپرنده های دشمن را ندارد؟ آیا پدافند فرهنگی نباید امکان انهدام آن را در لحظه داشته باشد؟
خطای پخش سریال حشاشین وتکرار موارد مشابه که در رسانه ها بازتاب منفی داشته اند نشان می دهد فرصت نظارت پسینی در اختیار پلتفرم ها، نتیجه عکس داده و کار از انتشار فیلم ها و سریال های با موارد اخلاقی و فرهنگی به آثار ضد فرهنگی و ضد ایرانی رسیده و دیگر وقت آن است باتوسعه وتجهیز نظارت پیشینی ازنظر نیروی انسانی ، امکانات فنی ،هوش مصنوعی و…ومهم تر از آن اصلاح آیین نامه های اجرایی ،تمام آثار سینمایی، سریال ، مستند و…خارجی پیش ازپخش موردارزیابی ونظارت قرارگیرند. همچنین لازم است اصرار به تکرار تخلف را با جرایم مالی و محرومیت های معنادار مدیریت کنیم؛ درست براساس الگوهای جهانی .
پایان خبر ایده رسانه
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "حملات ضدفرهنگی پدافند شایسته می طلبد" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "حملات ضدفرهنگی پدافند شایسته می طلبد"، کلیک کنید.