بهرهمندی از ۳۷۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق و جاذبههای گردشگری؛ آورده این مزیت راهبردی برای کرمانشاه کجاست؟
قربانی گلشنآباد مطرح کرد؛
معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد گفت: بهرهمندی از ۳۷۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق و اقلیم کردستان مزیتهایی است که استان کرمانشاه دارد؛ حال با این مزیت مهم و راهبردی تاکنون چه آوردهای داشتهایم؟
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری ایده رسانه، بیست و یکمین جلسه هیئتامنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه با حضور محمد قربانی گلشنآباد معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی، آیتالله حبیبالله غفوری نماینده ولیفقیه در استان کرمانشاه، علی شعبانی معاون سیاسی و امنیتی استاندار کرمانشاه، سروش حیدری سنگستانی سرپرست ادارهکل نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات منطقه پنج دانشگاه آزاد اسلامی، افشین غنیزاده سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه، حجتالاسلام امین معظمی گودرزی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه، مسعود باغفلکی معاون هماهنگی و برنامهریزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه و رئیس دبیرخانه هیئت امنای استان کرمانشاه، پارسا قنبری عضو منتخب هیئتامنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در هیئتامنای کرمانشاه، علی مهراس مهرابی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیئت امنای کرمانشاه، محمد نبی احمدی رئیس دانشگاه رازی و نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در هیئت امنای کرمانشاه، سیاوش وزیری نماینده ریاست دانشگاه علوم پزشکی و جمعی از رؤسای واحدها و مراکز، معاونان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در سالن شهید فخریزاده دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد کرمانشاه برگزار شد.
معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست اظهار کرد: آسیبشناسی در هر زمینهای ازجمله آموزش عالی یک وظیفه مهم است که با مشارکت و همفکری جمعی حل خواهد شد، مقامات ارشد ملی و استانی از عمده موضوعات و مشکلات موجود اطلاع دارند و در بسیاری از موارد مسائل روشن و راهحلها هم مشخص است، اما در مقام اجرا با مشکل مواجه هستیم، بنابراین لازم است همفکریها و هماندیشیها ناظر به اجراییسازی سیاستها و ایدهها باشد.
قربانی گلشنآباد تأکید کرد: با استناد بر فصل بیستم قانون برنامه هفتم، زیر نظامهای آموزش عالی کشور مکلف شدهاند در حوزه مهارتافزایی کار کنند، کما اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در این حوزه پیشرو و آوانگارد نظام آموزش عالی کشور است.
وی متذکر شد: استان کرمانشاه مزیتهای جدی زیادی دارد که باید به آنها توجه کنیم؛ ازجمله بهرهمندی از ۳۷۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق و اقلیم کردستان عراق، سؤال این است که با این مزیت مهم و راهبردی تاکنون چه آوردهای داشتهایم؟ کرمانشاه با جاذبههای گردشگری فراوان چه آوردهای داشته است؟
معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه افزود: هرکدام از ما در این جلسه معلم دانشگاه هستیم، اما تکیه صرف به تئوریپردازی، کفایت مسئولیت اجرایی ما را نمیدهد، بنابراین باید تلاش کنیم پاسخگوی مسئولیت خود باشیم، دانشگاه کارآمد، دانشگاهی است که رویکرد حلالمسائلی پیرامون خود در حوزههای استانی، منطقهای، ملی و فراملی دارد.
قربانی گلشنآباد متذکر شد: بدون تردید دانشگاه کارآمد کارآمدی، مشروعیت و پذیرش عمومی و ملی را تقویت میکند و کارآمدی نظام دانشگاهی در هر استانی ناظر به رویکرد حلالمسائلی در آن استان است و از این زاویه نگاه مقامات استانی و مسئولان دانشگاهی، حساس، حیاتی و راهبردی است.
وی متذکر شد: نباید صرفاً به حرف اکتفا کنیم، باید عمل کنیم که یکی از راههای عملیاتیکردن این حرفهای خوب و ایدههای ناب، همفکری و همافزایی است و این مسئله باید از استان کرمانشاه آغاز و با حضور دانشگاهیان در کنار مسئولان ارشد استان مانند امام جمعه، استاندار و معاونان مسائل استان کرمانشاه و منطقه، بررسی و راهحل آن نیز مشخص و اجرایی شود.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "بهرهمندی از ۳۷۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق و جاذبههای گردشگری؛ آورده این مزیت راهبردی برای کرمانشاه کجاست؟" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "بهرهمندی از ۳۷۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق و جاذبههای گردشگری؛ آورده این مزیت راهبردی برای کرمانشاه کجاست؟"، کلیک کنید.