وکلا باید در احقاق حق، اخلاق و علم الگو باشند
به گزارش خبرگزاری ایده رسانه از قزوین؛ «محمد نویسنده»، رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه استان قزوین در آیین تحلیف و اعطای پروانه پایه یک وکالت به کارآموزان ورودی سال های ۱۴۰۰ ، ۱۳۹۹ و ۱۴۰۱ مرکز وکلای قوه قضاییه استان قزوین که با حضور مسئولان قضایی و اجرایی برگزار شد؛ گفت: «وکالت مسئولیتی سنگین و اجتماعی است که وکلا برای آن سوگند یاد میکنند. آنها باید در احقاق حق، اخلاق و ادب، علم و معرفت الگو باشند.»
وی با تأکید بر اهمیت احترام به قوانین، از وکلا خواست در صورت عدم امکان نتیجهگیری قانونی، از پذیرش پرونده خودداری کنند.
نویسنده همچنین از وکلا خواست تا خود را بینیاز از بهروزرسانی دانش و مشورت با همکاران ندانند. وی تصریح کرد: «وکلا باید در چهار سال ابتدایی فعالیت خود پروندههای متنوعی را تجربه کنند و سپس بر اساس علایق خود به وکالت تخصصی بپردازند.»
تأکید بر آموزش مداوم و تخصصگرایی
«جواد چیتگر»، نایب رئیس مرکز و رئیس کمیسیون کارآموزی مرکز وکلای قوه قضائیه استان قزوین، نیز با اشاره به اتمام دوره کارآموزی ۳۸ وکیل پایه یک، گفت: «کارآموزان تمامی تکالیف دوره کارآموزی را با موفقیت پشت سر گذاشتهاند. با این حال، اتمام کارآموزی به معنای پایان یادگیری نیست و وکلا باید بهطور مداوم دانش خود را بهروزرسانی کنند.»
رییس کمیسیون کارآموزی مرکز وکلای قوه قضائیه استان قزوین تاکید کرد: «مطالعه آرای قضایی به ویژه تجدید نظر و استدلال های هیات عمومی دیوان عالی کشور تاثیر مهمی در ارتقای دانش اندوزی و کار حرفه ای وکالت دارد.»
چیتگر خاطرنشان کرد: «نظم وانضباط در کار و پاسخگویی به موکل به وکیل اعتبار و جایگاه میدهد. رفتار، دانش و ظاهر مرتب، نوشتن قرارداد دقیق با موکل، احترام به مراجع قضایی، سخنور بودن و دفاع شفاهی کوتاه و موثر با رعایت ادب در محضر قاضی از ویژگی های وکیل فرهیخته و شاخص است.»
اخلاق حرفهای و اعتبار وکیل
«عبدالکریم کلهر»، معاون قضایی دادگستری قزوین، با تأکید بر اخلاقمداری وکلا، اظهار داشت: «وکلا باید مراقب اعمال و رفتار خود باشند و در مواجهه با موکلان، از وعدههای غیرواقعی و خارج از چارچوب قانون پرهیز کنند.»
وی افزود: «مطالعه آرای قضایی و استدلالهای حقوقی، نقش مهمی در ارتقای دانش و عملکرد حرفهای وکلا دارد.»
اقدامات فرهنگی و آموزشی مرکز وکلای قوه قضاییه
«داود کرمی»، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی مرکز وکلای قوه قضائیه، در این مراسم گفت: «وکلا و کارشناسان رسمی بهعنوان دو بال عدالت، ادامهدهنده راه انبیا و اولیای الهی هستند.»
وی با اشاره به اقدامات فرهنگی و آموزشی این مرکز، از برگزاری دادگاههای شبیهسازی، ساخت سریالهای آموزشی و ارائه ۶ میلیون نفر ساعت آموزش در ۸۰ رشته مختلف خبر داد.
این مراسم که در تالار ایرانیان برگزار شد، با حضور مسئولانی از جمله احمدپور، سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری قزوین، و رضا فرخزاد، رئیس مرکز کارشناسان دادگستری استان قزوین، همراه بود. در پایان، ۳۸ وکیل با دریافت پروانه پایه یک، سوگند یاد کردند و رسماً وارد حرفه وکالت شدند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "وکلا باید در احقاق حق، اخلاق و علم الگو باشند" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "وکلا باید در احقاق حق، اخلاق و علم الگو باشند"، کلیک کنید.