پسران هم دچار سندروم «مامی ایشو» می شوند
یک روانشناس اظهار داشت: اگرچه پسرها نیز دچار سندروم «مامی ایشو» می شوند اما آمار کمتری نسبت به دختران مبتلا در دسترس است.
به گزارش ایده رسانه، رامین علوی نژاد، روانشناس و مشاور ازدواج در گفت وگو بابرنا، با اشاره به ریشه تاریخی سندروم «ددی ایشو» گفت: با توجه به این که در گذشته دخترخانم های جوان برای ازدواج با مردهای سن بالاتر انتخاب می شدند؛ شاید بتوان پیشینه تاریخی گرایشی که امروزه دختران به مردهای سن بالاتر دارند را همان رسم و رسوم دانست.
وی با بیان این که این موضوع نباید به عنوان یک ایراد در دختران شمرده شود، ادامه داد: اگرچه این پیشینه تاریخی که مردهای سن بالا از امکانات بهتری برخوردار بودند؛ در قالب یک سنت در جامعه جا افتاده و حتی به نسل های فعلی نیز انتقال پیدا کرده است؛ اما با توجه به این که دخترها از ارزش بالایی برخوردار هستند، طبیعی است که نتیجه این پیشینه و ازدواج با تفاوت سنی بالا چیزی جز اتفاقات ناسازگارانه نباشد.
این روانشناس با اشاره به مساله آسیب شناختی افزود: با این حال در حال حاضر شاهد دختران جوانی هستیم که فارغ از هر پیشینه فرهنگی، اجتماعی، قومی یا بومی به مردان سن بالا گرایش دارند. اولین توضیح برای این موارد به شیوه تربیتی و رویکردهای تعاملی این دخترها با خانواده و مخصوصاً پدر خانواده بر می گردد.
این مشاور ازدواج آسیب های دوران کودکی را از جمله محرک های موقعیتی دانست و تشریح کرد: همچنین باید توجه داشت که مشکلاتی مثل مادی گرایی یا مسایل رفاهی نشات گرفته از زیربناهای آسیب های دوران کودکی هستند. به عبارت دیگر طرد و رها شدگی، غفلت یا حتی در مواردی توجه بیش از اندازه و وابستگی های ناسالم در کودکی می تواند گرایش به سمت همسری با سن بالاتر را فراهم کند.
پسران هم دچار سندروم «مامی ایشو» می شوند
علوی نژاد این پدیده را در پسران نیز نسبت به مادران خود صادق دانست و تصریح کرد: اگرچه پسرها نیز دچار این پدیده می شوند؛ اما آمار کمتری نسبت به دختران مبتلا در دسترس است. دلیل این اختلاف آماری می تواند پیشینه فرهنگی باشد که از قدیم الایام مردان سن بالا دختران جوان را ترجیح می دادند و هیچوقت برعکس این قضیه اتفاق نیفتاده است.
رابطه با مرد سن بالا به دور از تنش های بچگانه است
وی آسیب های سن جوانی را از دیگر دلایل گرایش دخترهای جوان به مردان سن بالا دانست و ادامه داد: به عنوان مثال آسیبی که دختر در رابطه به پسری در سن و سال خود می بیند، وی را به سوی رابطه دیگری سوق می دهد؛ در خیلی از موارد آسیب مجدد و آسیب های متعدد از طرف پسرهای هم سن و سال باعث ایجاد ذهنیتی با این تصویر خواهد بود که رابطه با مردهای سن بالا به دور از آسیب هایی خواهد بود که در روابط با پسرهای جوان تر پیش می آید. بحث خیانت، رها شدگی و کنترلگری از جمله این آسیب ها هستند.
پدیده «شوگر ددی» نیز از جمله اختلالات «مساله با پدر» است
این روانشناس با اشاره به پدیده «شوگر ددی» گفت: این نوع رابطه اگرچه در ظاهر مادیات را به نمایش می گذارد اما عوامل زیربنایی در لایه های زیرین تمایل به گرایشات خاص را در فرد به وجود می آورد.
این مشاور ازدواج پذیرش جنسیت دختر را به خود دختر از اولین وظایف پدر دانست و افزود: بازی، لباس ها، محیط و همبازی های کودک تاثیر بسزایی در ببینید تشکیل هویت جنسیتی فرد دارد.
دختر در رابطه با مرد سن بالا در جستجوی عزت نفس است
علوی نژاد خاطرنشان کرد: به عبارت دیگر، پدر باید دختر خود را به این باور برساند که علاوه بر این که دختر بودن ارزشی مجزا است؛ بین دو جنس نیز برتری ای وجود ندارد. این باور زیربنای موضوعاتی مثل عزت نفس و اعتماد به نفس خواهد بود. همچنین دختری که عزت نفس خود را از طریق این باور پیدا کند؛ برای ایجاد و تجربه عاطفه به سمت مردان سن بالا کشش نخواهد داشت.
پایان خبر ایده رسانه
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد " پسران هم دچار سندروم «مامی ایشو» می شوند" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با " پسران هم دچار سندروم «مامی ایشو» می شوند"، کلیک کنید.