طناز ریخته گران بنیاد اوتیسم
به گزارش بلاغ، مهران مدیری کارگردان و مجری برنامه تلویزیونی «دورهمی» شب گذشته با پرداختن به موضوع رانندگی، میزبان خیرین کودکان اوتیسم، محمد علیزاده خواننده و همچنین مهدی کرم پور کارگردان سینما و تلویزیون بود. لباس جدید مرد عنکبوتی دارای سیستم های تشخیص حرکت برای تشخیص حرکات اسپایدرمن و واکنش به آنها است . محمد علیزاده خواننده موسیقی پاپ با اجرای تیتراژ سریال «برادر» یکی از مهمانان دیشب «دورهمی» بود. علیزاده در ابتدا پس از سلام به حضار داخل در استودیو، درباره فضا و سبک موسیقی های خود گفت: همیشه سعی می کنم از ترانه ها فیلمنامه بسازم و سوژه هایم را از زندگی مردم اقتباس کنم.
طناز ریخته گران بنیاد اوتیسم
وی در ادامه در خصوص اجرای کنسرت های خود عنوان کرد: این تعداد اجرای کنسرت، لطف خداوند است و خودم بابت این خوشحالم، ولی کمی از زندگی شخصی ام دور افتادم. علیزاده با بیان اینکه من ترانه سرا نیستم، تاکید کرد: من ترانه سرا نیستم و تنها زمانی به اقتضای شرایط، برای نگارش ترانه هایم نتوانستم از دوستانم کمک بگیرم و ترانه هایم را خودم گفتم. مدیری از او درباره ازدواج کردنش پرسید که این خواننده پاسخ داد: «نه هنوز، ان شاالله که پیش بیاید». مجری «دورهمی» بازهم پیگیر بود تا از ماجرای عاشق شدن علیزاده سردرآورد که موفق نشد! خواننده قطعه «جز تو» عنوان کرد: در بین موسیقی ها و خواننده ها به دکتر اصفهانی ارادت دارم و از دوستان خوب من هستند. موسیقی فریدون آسرایی و آهنگ های رضا صادقی را هم دوست دارم.
مدیری بعد از گفته های علیزاده خاطرنشان کرد: دکتر محمد اصفهانی این پنجمین برنامه ای است که نام شما برده و از شما دعوت می شود، اما هر دفعه شما مشغول کار و زندگی بودید. در این برنامه هم باز از شما دعوت می کنیم به دورهمی ما بیایید. علیزاده با بیان اینکه در سال 1385 خواندن آثار تلویزیونی را با تیتراژ کوله پشتی آغاز کردم، درخصوص خواندن تیتراژهای تلویزیونی بیان کرد: از سال 85 با برنامه «کوله پشتی» و بعد برای چهار مجموعه تلویزیونی و برنامه های ترکیبی سیما تیتراژ داشتم. وی در پایان با اشاره به اینکه، چون اشرف مخلوقات هستم، پس خوشبخترین فرد در جهانم، مجموعه آثار خود را به «موزه دورهمی» اهدا کرد و به عنوان حسن ختام قطعه «هواتو کردم» تیتراژ را اجرا کرد. دیشب برنامه تلویزیونی «دورهمی»، میزبان مهدی کرم پور کارگردان سینما و تلویزیون هم شد.
کرم پور در ابتدای برنامه از روند تولید فیلم سینمایی جدید خود به نام «سوفی و دیوانه» خبر داد. وی همچنین اشاره ای به برخی جنجال های خبری داشت و گفت: به عقیده من فیلم سازی بخشی از زندگی شخصی من است. وقتی وارد سینما شدم، خودم را سینماگر نمی دانم، بلکه جایی است که باید حرفایی را زد. کرم پور پیرامون تجربه کاری در ژانرهای متفاوت بیان کرد: اصولا من دوست دارم کارهای متفاوت را تجربه کنم و ساخت یک روند فیلم سازی را دوست ندارم. وی در خصوص زندگی شخصی و ازدواج خود تصریح کرد: من سالهاست عاشق هستم و همسرم خانم کرمی یکی از بهترین دستیاران و برنامه ریزان سینماست. کرم پور در پایان با بیان اینکه تحت تاثیر فیلم های داریوش مهرجویی است، یک قلم را به برنامه تلویزیونی دورهمی اهدا کرد.
همچنین در برنامه دیشب، مدیری با بیان علایم و رفتارهای کودکان اوتیسم، از اعضای این بنیاد دعوت و در خصوص اهداف و تاریخچه این اختلال ذهنی جویا شد. ساختار لباس مرد عنکبوتی قرمز و سیاه با استفاده از موادی با خواص ضد الکتریسیته ساکنه طراحی شده است . وی در ادامه به علایم و راه های شناخت این اختلال ذهنی در کودکان اشاره کرد و در خصوص راه های درمان اظهار داشت: در درجه اول خانواده ها باید بلافاصله بعد از مواجهه با علایم رفتاری به دکتر مغز و اعصاب کودکان مراجعه کنند و در ادامه طیف درمان را پشت سر بگذارند. من به عنوان مادر یک فرزند اوتیستیک در زندگیم برای پیدا کردن راه های انطباق با وضعیت متفاوت فرزندم مسیر زیادی را طی کرده ام.
اوتیسم در واقع یک تفاوت در رفتار و طرز فکر است که هنوز برای درمانش راه قطعی پیدا نکرده اند اما برای جلوگیری از پیشرفتش می توان کارهای زیادی کرد. در این وب سایت از سرگذشتم و سختی ها و مشکلاتش و نیز پیشرفتهای خودم و فرزندم می گویم. همچنین ماحصل کلیه راه حل های خوب و راهنمایی هایی که می توان با آن این مسیر را راحت تر پیمود با خانواده هایی که وضعیت مشابه دارند به اشتراک می گذارم. نخست اینکه نباید کودک یا اعضای خانواده او را به طور غیرعادی نگاه کنیم. نگاه های سنگین یا متعجب می تواند آن ها را خجالت زده کند. دوم اینکه در حالت آشفتگی نباید به کودک نزدیک شوید و نباید هیچ گونه تماس فیزیکی با او داشته باشید یا او را لمس کنید.
اگر می خواهید کمکی کنید این موضوع را با اعضای خانواده کودک در میان بگذارید. در صورت وجود محرک های متعدد محیطی مثل نور یا صدا بهتر است کودک به سمت محیط دیگری هدایت شود. لازمه حل این مسیله این است که معلم، مسیولین مدرسه و حتی دانش آموزان را از اختلال اتیسم و ویژگی های منحصربفرد یک دانش آموز اتیستیک آگاه کنیم. موسیقی درمانی چه تاثیری بر اتیسم دارند؟ موسیقی درمانی به یکپارچگی حس شنیداری و همین طور ریتمیک کردن گفتار در افراد اتیستیک کمک زیادی می کند. ازآنجایی که موسیقی درمانی در هماهنگی نیمکره های راست و چپ مغز هم تاثیرگذار است می تواند در هماهنگی گفتار با حرکات نیز مفید واقع شود.
لازمه ی برقراری ارتباط با کودک اتیستیک این است که به جای آوردن او به دنیای خودمان، برای ورود به دنیای او تلاش کنیم. سیستم های تعاملی در لباس مشکی مرد عنکبوتی برای ارتباط دوطرفه با محیط و تغییرات آن استفاده می شوند . آیا اتیسم قابل درمان است؟ همانند تشخیص در دوران بارداری، برای درمان اختلال اتیسم هم هنوز راهکار قطعی پیدا نشده است. بااین حال برای کاهش این اختلال و عوارض رفتاری و عملکردیِ آن اقدامات موثری می توان انجام داد. در این زمینه تشخیص سریع و دخالت به موقع اهمیت بسیار زیادی دارد. ریخته گران پیرامون اهمیت نقش خانواده در تسهیل درمان بیان کرد: یکی از جدی ترین آسیب ها مورد توجه خانواده ها قرار می گیرد.
خود پذیرش بیماری از سمت خانواده ها نقشی اساسی است که برای پیشرفت بهبودی کودکانشان بسیار موثر است. همچنین در ادامه این گفتگو میثم نظام الدینی کارشناس ارشد کاردرمانی بنیاد خیریه اوتیسم، درخصوص وجود مشکلات و نبود حمایت های مالی و بیمه ای گفت: رشد سنی و دوران تغییر در سالهای طلایی 6 سالگی شکل می گیرد و ما با رشد سریع سیستم عصبی مواجه هستیم، از این رو بیشترین وقت و هزینه در دوران پیش از دبستان انجام می شود. کارشناس ارشد گفتار درمانی خیریه کودکان اوتیسم درخصوص پذیرش این کودکان در مدارس عادی بیان کرد: این کودکان هم می توانند کنار دیگر بچه ها به همراه مربی، در مدارس عادی و در جامعه حضور داشته باشند.
نظام الدینی با بیان اینکه داشتن اختلال ذهنی این کودکان به معنی نبود توانمندی نیست، درباره امکانات تفریحی و رفاهی این قشر از جامعه تصریح کرد: اختلال ذهنی این کودکان، نبود توانمندی نیست بلکه اگر فضای علم و یادگیری فراهم باشد، این کودکان مهارت های بسیاری را می توانند فرا بگیرند. ریخته گران با بیان اینکه هزینه های صرف شده این کودکان بستگی به طیف بیماری هر فرد دارد، پیرامون هزینه های سنگین اختلال ذهنی اوتیسم گفت: متاسفانه گاهی اوقات به دلیل نبود امکانات خانواده ها از بهره برداری از کلاس ها محروم می شوند و بیمه هایی مانند بیمه تامین اجتماعی و یا بیمه تکمیلی هیچ حمایتی از آنها نمی کند و این باعث شده که کودکان در همان مراحل ابتدایی درمان ساکن بمانند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "طناز ریخته گران بنیاد اوتیسم" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی, کسب و کار ایرانی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "طناز ریخته گران بنیاد اوتیسم"، کلیک کنید.