نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در آذربایجان شرقی – خبرگزاری ایده رسانه | اخبار ایران و جهان

نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در آذربایجان شرقی - خبرگزاری ایده رسانه | اخبار ایران و جهان

خبرگزاری ایده رسانه-گروه استان ها؛ شمارش معکوس برای برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی آغاز شده، انتخاباتی با داوطلبانی از طیف های مختلف که اهمیت مشارکت گسترده در آن بیش از ادوار گذشته است.

در باب اهمیت مشارکت در انتخابات، رهبر معظم انقلاب در بیاناتی انتخابات را برای کشور و ملت، فرصتی بسیار بزرگ و برای دشمنان تهدید خواندند و افزودند: «برگزاری پرشور انتخابات و حضور همگانی مردم در پای صندوق های رای، تضمین کننده امنیت کشور خواهد بود زیرا دشمنان از پشتوانه مردمی نظام بیش از امکانات تسلیحاتی آن هراس دارند.»

در موضوع اهمیت حضور در انتخابات، همواره مسیولان در رده های مختلف سخن گفته اند و با توجه به شرایط موجود حضور آگاهانه مردم در انتخابات می تواند گره گشا باشد.

همانگونه که می دانیم انتخابات از اهمیت بسیاری برخوردار است و نظر و رای مردم نیز نتایج آن را مشخص می کند.

انتخابیهٔ تبریز، آذرشهر و اسکو بزرگ ترین حوزه ی انتخابیه در آذربایجان شرقی است که شامل سه شهرستان تبریز، آذرشهر و اسکو و جمعیتی بالغ بر 2٬041٬614 نفر (سال 1395) می شود که به تنهایی بیش از 52 درصد از جمعیت استان را دربرمی گیرد.

این حوزه تا پیش از سال 1379 خورشیدی (دوره های اول، دوم، سوم، چهارم و پنجم مجلس) با نام حوزهٔ انتخابیهٔ تبریز شناخته می شد که در این سال و همزمان با شروع دوره ششم مجلس شورای اسلامی باتوجه به تاسیس شهرستان های جدید آذرشهر و اسکو، به حوزهٔ انتخابیهٔ تبریز، آذرشهر و اسکو تغییر نام داد.

حوزهٔ انتخابیهٔ تبریز، آذرشهر و اسکو، 6 کرسی از مجلس شورای اسلامی را به خود اختصاص داده است که از این جهت پس از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس (با 30 کرسی)، دومین حوزه انتخابیهٔ بزرگ کشور محسوب می شود. حوزه انتخابیه مشهد و کلات و حوزه انتخابیه اصفهان هرکدام با اختصاص 5 کرسی از مجلس به خود، رتبهٔ سوم از نظر تعداد کرسی های مجلس را در اختیار دارند.

11 اسفند ماه 1402 موعد برگزاری دوازدهمین دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی بود و بر اساس آمارهای نهایی وزارت کشور و فرمانداری شهرستان تبریز برای رقابت در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو 287 نفر تایید صلاحیت شده بودند که این آمار یکی از بی سابقه ترین آمارهای ادوار گذشته را به خود اختصاص داده بود.

با این حساب برای هر کرسی مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو حدود 48 نفر با همدیگر به رقابت پرداختند.

باتوجه به درصدهای رای کسب شده 12 نامزد به مرحله دوم انتخابات راه یافتند.

علی جعفری آذر

علی جعفری آذر دارای مدرک کارشناسی ارشد حقوق عمومی است و پیش از این مدیرکل ثبت احوال آذربایجان شرقی و معاون حقوقی و فرهنگی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و فرماندار بوده است.

حل مشکلات اقتصادی و معیشتی، احیای دریاچه ارومیه، مشکلات اجتماعی از موضوعاتی است که در نظر دارد در مجلس شورای اسلامی بررسی کند.

علی جعفری آذر 67 هزار و 552 رای در مرحله اول کسب کرد.

جواد عبادی

جواد عبادی متولد سال 1353 در شهر تبریز است، مدرک تحصیلی وی دکترای اقتصاد و تحصیلات حوزوی است و موسس و مدیرعاملی موسسه آموزش و تحقیقات کاربردی فقه اقتصادی طیبات، عضو کارگروه تخصصی شورای فقهی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، دبیر علمی کمیته تخصصی اقتصاد مرکز پژوهش های مجلس، رییس «شورای تخصصی فقه اصناف» بسیج اصناف کشور، مشاور و کارشناس فقه اقتصادی سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح را در کارنامه دارد.

سر و سامان دادن به مسایل اقتصادی کشور و بازارهای مالی از اهداف او در نمایندگی مجلس شورای اسلامی است.

جواد عبادی 61 هزار و 777 رای در مرحله اول انتخابات کسب کرد.

علیرضا منادی

استاد و کارمند دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه آزاد اسلامی، صاحب امتیاز آزمایشگاه تشخیص طبی در تهران، مولف 6 جلد کتاب، نمایندهٔ تبریز، آذرشهر و اسکو در دوره یازدهم، دهم، نهم و هشتم مجلس شورای اسلامی و رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در دوره یازدهم را در سوابق خود دارد.

اصلاح چرخه آموزش و پرورش و مشکلات معلمان، تنش آبی، مس آذربایجان و حاشیه نشینی از برنامه های او در مجلس شورای اسلامی خواهد بود.

علیرضا منادی 56 هزار و 244 رای در مرحله اول انتخابات کسب کرد.

رضا صدیقی

رضا صدیقی در سال 1344 در تبریز متولد شده است و مشاور فرماندهی سپاه عاشورا، مسیولیت و فرماندهی در رده های مختلف سپاه عاشورا، حضور فعال در جبهه (دوران دفاع مقدس) و فرماندار شهرستان اهر از جمله سوابق وی است.

پیگیری مسایل اقتصادی استان از جمله معادن، تورم، اشتغال و ازدواج جوانان از برنامه های او در مجلس شورای اسلامی خواهد بود.

رضا صدیقی 55 هزار و 177 رای در مرحله اول انتخابات کسب کرد.

علی آجودان زاده

علی آجودان زاده متولد سال 1355 در تبریز بوده و فارغ التحصیل رشته دکترای پزشکی مدیریت سلامت بوده و پزشک پایش سلامت جانبازان ویژه (شیمیایی، قطع نخاع) استان آذربایجان شرقی، مدیرکلینیک های تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علوم پزشکی استان، عضو اصلی هییت مدیره و خزانه دار مجمع خیرین سلامت استان عضو شورای سیاستگذاری نماز جمعه استان را در کارنامه خود دارد.

پیگیری مسایل بهداشتی و سلامت و محیط زیستی از جمله مازوت سوزی نیروگاه تبریز و آلودگی هوا، تشکیل مس آذربایجان، برطرف کردن مشکلات صنعتی و کشاورزی استان جوانان از برنامه های او در مجلس شورای اسلامی خواهد بود.

علی آجودان زاده 53 هزار و 922 رای در مرحله اول انتخابات کسب کرد.

محمدحسین فرهنگی

محمد حسین فرهنگی متولد سال 1340 در تبریز و دارای مدرک تحصیلی دکترای تخصصی فقه و مبانی حقوق اسلامی است.

رییس ستاد لشکر عاشورا در دوران دفاع مقدس و در سال های بعد فرمانده منطقه مقاومت بسیج استان آذربایجان شرقی و جانشین سپاه عاشورا و فرمانده بسیج دانشجویی کل کشور، تدریس در دانشگاه، نماینده اصولگرای تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس هفتم، هشتم، نهم، دهم و یازدهم، نایب رییس و عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس، نایب رییس و عضو کمیسیون برنامه و بودجه و عضویت کمیسیون های شوراها و امور داخلی عمران و صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی را در کارنامه خود دارد.

ایجاد تحول در موضوعاتی چون تورم، بیکاری، گرانی و پیگیری روند استقلال مس آذربایجان از برنامه های او در مجلس شورای اسلامی خواهد بود.

محمد حسین فرهنگی 49 هزار و 958 رای در مرحله اول انتخابات کسب کرد.

سید محمدرضا میرتاج الدینی

سیدمحمدرضا میرتاج الدینی متولد 1341 تبریز است، رییس سازمان تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی، مسیول امور پارلمانی سازمان صداوسیما و مشاور رییس صداوسیما، مدرس در دانشگاه های مختلف، مبلّغ دینی در کشورهای ترکیه، جمهوری آذربایجان، آلمان، سوییس، روسیه و …، ریاست فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی، ریاست مجمع نمایندگان مجلس و نایب رییس فراکسیون اکثریت مجلس، نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس هفتم، هشتم و یازدهم، عضو هییت رییسه فراکسیون اصولگرایان، نایب رییس کمیسیون فرهنگی، عضو هییت رییسه مجلس، معاونت امور مجلس رییس جمهور، معاونت رییس جمهور در اجرای قانون اساسی و مسیولیت امور روحانیت را برعهده داشته است.

پیگیری اصلاحات در نظام بانکی، اصلاح ساختار بودجه برای حذف کسری بودجه و حمایت از تولید و صنعت برای اشتغال جوانان از برنامه های او در مجلس شورای اسلامی خواهد بود.

سیدمحمدرضا میرتاج الدینی 43 هزار و 382 رای در مرحله اول انتخابات کسب کرد.

علیرضا نوین

علیرضا نوین متولد سال 1340 در محله کوچه باغ تبریز و جانباز 35 درصد دارای مدرک تحصیلی دکترای برنامه ریزی شهری در گرایش شهرسازی از دانشگاه تبریز است.

مسیول بسیج شهرستان تبریز، مسیول نیروی انسانی سپاه، فرمانده گردان مهندسی رزمی سپاه، رییس ستاد لشکر عاشورا، معاون مهندسی نیروی زمینی سپاه و شهردار تبریز از سال 1384 تا 1392 را در سوابق خود دارد.

پیگیری مسایل اقتصادی و معیشتی مردم، اجرای صحیح و سریع برنامه هفتم توسعه کشور و تسریع در تحقق وعده های متنوع و امیدبخش دولت و بازگرداندن دوباره امید نزد مردم از برنامه های او در مجلس شورای اسلامی خواهد بود.

علیرضا نوین با 41 هزار و 375 رای در مرحله اول انتخابات کسب کرد.

سید مرتضی حسینی

متولد 1344، فارغ التحصیل علوم سیاسی است، معاونت هماهنگی و امور اجرایی سازمان تعزیرات حکومتی کشور و مدیرکل پیشگیری مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه از سوابق او است.

مرتضی حسینی از حوزه میانه با 11 هزار و 63 رای به دور دوم راه یافت.

مهدی اسماعیلی

مهدی اسماعیلی در میانه متولد شد و دارای مدرک کارشناسی ارشد تاریخ است.

رییس گروه تحقیقات اداره کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی، رییس اداره آموزش و پرورش ناحیه کندوان شهرستان میانه، معاون پژوهشی و برنامه ریزی مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی، مدیرکل امور اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی و عضو گروه ویرایش اطلس اجتماعی وزارت کشور از جمله سوابق اجرایی وی است.

پیگیری مسایل مربوط به آموزش و پرورش، افزایش مهاجرت و اشتغال پایدار از برنامه های او در مجلس شورای اسلامی خواهد بود.

مهدی اسماعیلی از حوزه میانه با 11 هزار و 457 رای به دور دوم راه یافت.

محمد طاهری

از حوزه انتخابیه شبستر بوده و با 7 هزار و 826 رای به دور دوم راه یافت.

حسن غیاثی

از حوزه انتخابیه شبستر بوده و پیگیری مسایل اقتصادی و معیشتی مردم، خشک شدن دریاچه ارومیه، کیفیت پایین خدمات بهداشت و درمان، جاده های مواصلاتی و مشکلات کم آبی در حوزه شرب و کشاورزی از برنامه های او در مجلس شورای اسلامی خواهد بود.

حسین غیاثی با 6 هزار و 991 رای از 50 هزار و 733 رای ماخوذه به دور دوم راه یافت.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در آذربایجان شرقی – خبرگزاری ایده رسانه | اخبار ایران و جهان" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در آذربایجان شرقی – خبرگزاری ایده رسانه | اخبار ایران و جهان"، کلیک کنید.