تصویب 9 برنامه عمل برای حمایت از خوشه فناوری اطلاعات خوزستان
ایده رسانه/خوزستان معاون صنایع کوچک شرکت شهرک های صنعتی خوزستان گفت: به منظور توسعه کسب و کار و اشتغالزایی در استان 9 برنامه عمل برای حمایت از توسعه خوشه فناوری اطلاعات خوزستان در شورای راهبری به تصویب رسید.
مهدی چنانی در جلسه شورای راهبردی که امروز 26 اردیبهشت ماه در محل شرکت شهرک های صنعتی خوزستان برگزار شد، با اشاره به ساختار خوشه فناوری اطلاعات اظهار کرد: برای این منظور برنامه ریزی مدون و مناسبی در سال جاری جهت شناسایی و ارزیابی ایده های نو با قابلیت اجرایی و تاثیرگذار انجام شده است که می تواند راهبردهای زیربنایی را به طور کامل مشخص کند و وارد فاز عملیاتی خواهد شد.
وی با تاکید بر ارزیابی و پیدا کردن نقاط ضعف و قوت این حوزه افزود: برنامه خوشه سازی کسب و کارهای مرتبط با فناوری اطلاعات از دو سال پیش در دستور کار شورای راهبری قرار گرفت که در این زمینه و برای دستیابی و ارزیابی دقیق این حوزه اقدامات تاثیرگذاری انجام شده است.
چنانی اضافه کرد: اجرای پروژه توسعه خوشه 3 سال زمان نیاز دارد که امسال وارد سال سوم شده ایم و امیدواریم در پایان سال بتوانیم با اقدامات انجام شده اداره امور خوشه را به شبکه فراگیر بسپاریم.
معاون صنایع کوچک شرکت شهرک های صنعتی خوزستان به ضرورت همکاری با مراکز علمی، آموزشی و فنی و حرفه ای اشاره کرد و گفت: در برنامه ریزی ها همکاری و ارتباط گسترده با دانشگاه ها، مراکز علمی و آموزشی در اولویت قرار گرفته است.
وی به نحوه برگزاری دوره های آموزشی اشاره کرد و گفت: تاکنون چندین دوره مهارت محور، ICT و دیگر رشته ها برگزار شده که نتایج خوبی در بر داشته است.
در ادامه قاسمی عامل توسعه خوشه فناوری اطلاعات وضعیت خوشه را تشریح و برنامه های عمل را مورد ارزیابی قرار داد و گفت: این خوشه در سه بخش مرتبط با یکدیگر می تواند فعالیت های خود را به پیش ببرد که هر کدام می تواند بازار جدیدی را پیش رو قرار دهد.
وی به کمبودها و نقصان های موجود بر سر راه خوشه فناوری اطلاعات استان و نحوه رفع آن ها اشاره کرد و گفت: در سطح استان کمبودها و نقصان های بازار کسب و کار فناوری اطلاعات به طور منطقی شناسایی شدند و دست اندرکاران با برنامه ریزی های انجام شده درصدد مرتفع کردن آن طی سال جاری خواهند بود.
محمود نایل رییس اتحادیه رایانه و کافی نت اهواز نیز به خریدهای خارج استانی ادارات دولتی و شرکت های بزرگ اشاره کرد و گفت: یکی از اصلی ترین معضلی که در روند شکل گیری خوشه وجود دارد این است که اغلب دوایر دولتی و شرکت های بزرگ مجبور هستند اقلام مورد نیاز خود را از سامانه تدارکات دولت تامین کنند.
وی افزود: شرکت های موجود در خوزستان به دلیل هزینه های سنگین مازاد به تناسب دیگر استان ها توان رقابت با شرکت های خارج از استان را ندارند.
به گزارش ایده رسانه، در این جلسه نمایندگان استانداری خوزستان، اداراه کل فنی و حرفه ای، اداره کل صنعت، معدن و تجارت، مرکز رشد دانشگاه شهید چمران، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز دیدگاه های خود را در خصوص برنامه عمل سال سوم خوشه کسب و کار فناوری اطلاعات عنوان کردند.
پایان خبر ایده رسانه
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تصویب 9 برنامه عمل برای حمایت از خوشه فناوری اطلاعات خوزستان" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تصویب 9 برنامه عمل برای حمایت از خوشه فناوری اطلاعات خوزستان"، کلیک کنید.