پایش مستمر و ارزیابی سلامت مواد غذایی

بهفر عنوان کرد؛

پایش مستمر و ارزیابی سلامت مواد غذایی

مدیرکل نظارت بر فرآوده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از اجرای برنامه های پایش و ارزیابی های مستمر جهت ارتقای سلامت و ایمنی غذا خبر داد.

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری علم وفناوری ایده رسانه، عبدالعظیم بهفرمدیرکل نظارت بر فرآوده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، در همایش روز جهانی ایمنی غذا اظهار کرد: ایمنی غذا یک موضوع جدی برای کشور هایی است که در حوزه تولید غذا فعالیت می کنند. منظور از ایمنی غدا این است که وقتی غذا بر اساس مصرف، تهیه می شوند آسیبی به افراد نرساند.

وی افزود: فراورده ها ممکن است سه خطر شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی برای افراد داشته باشند.

مدیرکل نظارت بر فرآوده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو یادآور شد: ارزیابی و شاخص های ایمنی و سلامت در غذا، شناسایی تقلبات درمواد غذایی، ارزیابی و پایش افزودنی های خوراکی در کارخانه ها، پایش و ارزیابی شاخص های موثر بر میزان اسید چرب، ترانس و… پایش حلیت در مواد اولیه نظیر ژلاتین و غنی سازی مواد غذایی و پایش محصولات غنی شده و فراسودمند مهمترین برنامه های ارتقا سلامت غذا در دولت سیزدهم بود.

وی اظهار کرد: از سال 92 ارزیابی کارخانجات انجام شد و در دولت کنونی نیز این کار ادامه پیدا کرد. همچنین انبار های مواد غذایی در کشور مورد پایش قرار گرفت.

او با بیان اینکه برخی فراورده ها در خطر بیشتری هستند، گفت: سعی کرده ایم، شاخص ها را در این حوزه ها ارتقا دهیم. ضمن اینکه بازرسی ها در تمام سطوح از جمله عرضه انجام می شوند.

وی یاداور شد: 25 هزار و 931 نمونه پایش شده آفت کش، 38 هزار و 857 نمونه های پایش شده فلزات سنگین و نیترات انجام شده است. همچنین 2 هزار و 737 مورد پایش تراریختگی و 2 هزار و 282 نمونه مواد خوراکی پایش شده اند.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "پایش مستمر و ارزیابی سلامت مواد غذایی" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "پایش مستمر و ارزیابی سلامت مواد غذایی"، کلیک کنید.