روایتی از مقاومت زنان ایرانی در برابر استعمار و جنگ بر صحنه نمایش
فاطمه محمدی در گفتوگو با ایده رسانه؛
فاطمه محمدی کارگردان نمایش «خانه من» گفت:این نمایش از زبان چهار زن روایت میشود؛ زنانی که زندگیشان به نوعی با جنگ و مقاومت پیوند خورده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایده رسانه، تئاتر «خانه من» به نویسندگی حدیقه حیدری و کارگردانی فاطمه محمدی، به زودی در حوزه هنری انقلاب اسلامی، سالن ایده رسانه به روی صحنه میرود. این نمایش، که به همت مرکز رشد حوزه هنری و با هدف آموزش و ارتقای سطح کیفی نوجوانان در عرصه نمایش صحنهای تولید شده، روایتی است از تاریخ پرفراز و نشیب ایران، از دوران استعمار تا انقلاب اسلامی و دفاع مقدس.
فاطمه محمدی در گفتوگو با ایده رسانه گفت: نمایش «خانه من» داستانی است از اشغالگری و استعمار در طول تاریخ کشورمان، و روایت مقاومت مردم ایران در برابر این دیو سیاه. این نمایش از زبان چهار زن روایت میشود؛ زنانی که زندگیشان به نوعی با جنگ و مقاومت پیوند خورده است. خانم فرنگیس، سیده زهرا حسینی، مرضیه حدیدچی و کونیکا یامامورا (یا صبا رضایی) هر کدام قصهای از ایستادگی و دفاع از ایران و اعتقادات خود دارند. فضای نمایش بهصورت یک پازل طراحی شده که این زنان در طول روایت، مشغول ساخت آن هستند و در نهایت این پازل به نقشه ایران با رنگهای پرچم جمهوری اسلامی تبدیل میشود.
وی در ادامه افزود: این اثر اقتباسی از کتابهای شناختهشده و معتبر نظیر دا، فرنگیس، مهاجر سرزمین آفتاب و خاطرات مرضیه حدیدچی (دباغ) است و تلاش دارد تا لحظاتی تأثیرگذار از تاریخ ایران و رشادتهای مردم بهویژه زنان ایرانی را برای نسل امروز بازگو کند.
محمدی در ادامه افزود: نمایش خانه من قصد دارد نقش بیبدیل زنان ایرانی در مبارزات تاریخی این سرزمین را پررنگ کند و به نسل نوجوان یادآوری کند که این خاک به بهای خون دلها و رشادتهای فراوان ساخته شده است. ما تلاش کردیم که با بازگو کردن داستان این زنان، نسل جوان را با تاریخ پرافتخار ایران و نقشآفرینی زنان در شکلگیری و حفظ هویت ملی و دینی آشنا کنیم.
نمایش خانه من از تاریخ ۵ تا ۱۰ آذرماه در حوزه هنری انقلاب اسلامی، سالن ایده رسانه اجرا خواهد شد. علاقهمندان میتوانند هر شب از ساعت ۱۹ به تماشای این اثر بنشینند و با گوشهای از تاریخ پرفراز و نشیب ایران آشنا شوند.
این نمایش با دستیاری عطیه زارع و با بازی نازنین زهرا احمدی، فاطمه مقدسیان، دینا متین، مریم ظاهری و روشنا شمسایی اجرا میشود. طراحی و اجرای فرم نیز توسط گروهی از نوجوانان به سرپرستی ریحانه دعاگو، زینب عمرآبادی، باران دهقانی پور، هانیه قاطع، هستی فلاحنژاد، زهرا عمرآبادی و آیلار ایزدی انجام شده است. مسئول دکور و طراحی فاطمه محمدی و طراح لباس گروه هنری حسیبا ، منصوره تقیزاده مسئول صوت، عطیه زارع مسئول نور و دینا متین گریمور هستند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "روایتی از مقاومت زنان ایرانی در برابر استعمار و جنگ بر صحنه نمایش" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "روایتی از مقاومت زنان ایرانی در برابر استعمار و جنگ بر صحنه نمایش"، کلیک کنید.